Full Width CSS

Recent

Label

Author

Στείλε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες ευκαιρίες!!!

Delivered by FeedBurner

Welcome To SoraBook

ΕΧΕΙΣ BLOG H SITE; ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ONLINE ME 1 ΚΛΙΚ!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δωρεάν Ραντεβού στο ΠΕΔΥ - (IKA)

 

Όλοι ξέρετε αυτούς τους πενταψήφιους τηλεφωνικούς αριθμούς, που σας κλείνουν ραντεβού στο ΠΕΔΥ - ΙΚΑ, με το ...ασήμαντο ποσό χρέωσης του 1€.
Καταλαβαίνετε ότι το λέω ειρωνικά, διότι το ποσό είναι υψηλό, άσε που έπρεπε να υπάρχει δωρεάν τηλεφωνική υπηρεσία από το κράτος.

Τέλος πάντων, ξεχάστε τους όλους αυτούς τους πενταψήφιους αριθμούς. Υπάρχει η δυνατότητα να κλείσετε δωρεάν όσα ραντεβού θέλετε, για σας, ή ακόμα και για οικεία σας πρόσωπα. Ο τρόπος είναι εύκολος, φτάνει να ξέρετε λίγο από ίντερνετ και χρήση ιστοσελίδων. Σας παραθέτω λεπτομερώς τον τρόπο, βήμα - βήμα που λένε.

1ο βήμα: Μπαίνετε στο http://www.idika.gr/

2ο βήμα: Στην αριστερή μπλε μπάρα, επιλέγετε το κουτάκι που λέει: "e-ραντεβού είσοδος για πολίτες."

3ο βήμα: Ανοίγει τετράγωνο παράθυρο που γράφει ΗΔΙΚΑ και επιλέγετε στο κάτω μέρος του παράθυρου, "πρόσβαση στην εφαρμογή". Βεβαιωθείτε, ότι εμφανίζεται με μπλε γράμματα το "είσοδος στο TAXISNET". Αν όχι, κάντε κλικ επάνω του για να γίνει μπλε.

4ο βήμα: Αφού έχετε πατήσει το  "πρόσβαση στην εφαρμογή", θα ανοίξει άλλο παράθυρο, που θα σας ζητήσει τους κωδικούς που χρησιμοποιείτε (κλειδάριθμους), για είσοδο στο TAXISNET. Αν δεν τους ξέρετε, ζητήστε τους από το λογιστή σας.

5ο βήμα: Όταν βάλετε σωστά τους κωδικούς, θα ανοίξει ένα παράθυρο καλωσορίσματος και θα σας ζητήσει να πατήσετε το μοναδικό κουμπί που υπάρχει εκεί και γράφει "εξουσιοδότηση".

6ο βήμα: Γράφετε τον ΑΜΚΑ σας στο παράθυρο που έχει ανοίξει, μετά πατάτε "είσοδος" και μπαίνετε στην εφαρμογή των ραντεβού.

7ο βήμα: Τώρα όλα είναι ξεκάθαρα και εύκολα. Πατάτε νέο ραντεβού και αυτό ήταν. Κάνετε όποιες επιλογές θέλετε για γιατρό. Μπορείτε να κλείσετε και να ακυρώσετε το ραντεβού σας, ανά πάσα στιγμή. Αν κάτι δεν καταλαβαίνετε, κάντε κλικ στην επιλογή "βοήθεια".

Σημαντικό: Στο σημείο που επιλέγετε την ειδικότητα του γιατρού, κάντε κλικ στο άδειο κουτάκι και γράψτε μόνοι σας την ειδικότητα. Ακόμα και αν πληκτρολογήσετε τα πρώτα γράμματα, το σύστημα θα σας εμφανίσει όλες τις ειδικότητες που αρχίζουν από τα γράμματα που πληκτρολογήσατε.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!


0 on: "Δωρεάν Ραντεβού στο ΠΕΔΥ - (IKA)"

Σχόλια